Zoeken naar big

big
 
Wet beroepen op de individuele gezondheidszorg Wet BIG.
De belangrijkste onderdelen van de Wet BIG zijn beroepenregulering en tuchtrecht. De beroepenregulering betreft de beroepen met de beschermde titel en de opleidingseisen en herregistratie van deze beroepen in het BIG register. Daarnaast kent de Wet BIG een regeling voorbehouden handelingen.
BIG-opleidingen Radboud Centrum Sociale Wetenschappen.
Daarnaast voorziet de Wet BIG ook in de specialistische beroepen klinisch psycholoog en klinisch neuropsycholoog. De registratie van de specialisten is ondergebracht bij de Federatie voor Gezondheidszorgpsychologen. Bij het Radboud Centrum Sociale Wetenschappen kun je de BIG-opleidingen tot gezondheidszorgpsycholoog, psychotherapeut en klinisch psycholoog volgen. Aanvragen BIG opleidingsplaatsen.
Art. 96 Wet BIG Artikel 96 Wet op de beroepen in de individuele gezondheidszorg: Maxius.nl voorheen Lexius.nl.
Artikel 96 Wet op de beroepen in de individuele gezondheidszorg. Wet van 11 november 1993, houdende regelen inzake beroepen op het gebied van de individuele gezondheidszorg. Wet op de beroepen in de individuele gezondheidszorg. Ook bekend als.: Wet BIG, BIG.
Wet Beroepen Individuele Gezondheidszorg BIG Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen KNOV.
Wet en regelgeving. Wet Beroepen Individuele Gezondheidszorg BIG. Wet Beroepen Individuele Gezondheidszorg BIG. Gepubliceerd: 28 augustus 2013, laatste update: 14 november 2019. Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen. Beroepsorganisatie van en voor verloskundigen. Over de KNOV. Werken bij de KNOV. Tijdschrift voor Verloskundigen.
Certificaat Nederlands voor de BIG-registratie halen?
Wie in Nederland aan de slag wil als arts, tandarts, apotheker, psychotherapeut of gezondheidszorgpsycholoog moet staan ingeschreven in het BIG-register. Per 1 januari 2017 is een bewijs van taalvaardigheid verplicht voor een BIG-registratie. In de volgende gevallen moet u hiervoor een extra certificaat behalen.:
Wet op de beroepen in de individuele gezondheidszorg BIG Hulpgids.
De belangrijkste doelstelling van de Wet BIG is het scheppen van voorwaarden voor het bevorderen en bewaken van de kwaliteit van de beroepsuitoefening in de individuele gezondheidszorg. Daarom staan er in de wet bepalingen over zaken als titelbescherming, registratie, voorbehouden handelingen en tuchtrecht.
Home Big Shops.
BigShops maakt gebruik van cookies op haar website, onder meer om uw ervaring op onze website te verbeteren. Meer informatie hierover vindt u in onze privacyverklaring. Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.
BIG-register moet op de schop medischcontact.
De publicatie van het rapport De B van Bekwaam naar een toekomstbestendige Wet BIG komt daags nadat de minister definitief een streep trok door het wetsvoorstel BIG II. Die wet had vanaf volgend jaar het onderscheid moeten regelen tussen hbo en mbo-verpleegkundigen.
De Wet BIG: Achtergrondinformatie Over ons Zorginstituut Nederland.
Wet BIG: artikel 14 Overzicht van de eisen waaraan een aanvrager voor erkenning van specialistentitels moet voldoen. Wet BIG: artikel 34 Regels die gelden voor beroepen die vallen onder het lichte regime van de Wet BIG. Wet BIG: artikel 36a.
Inschrijven in het BIG-register Ondernemersplein KVK. Externe link. Ondernemersplein. Zoeken. Naar Boven. Zoeken. Externe link. Externe link. Externe link. Externe link. Externe link. Externe link. Externe link. Externe link. Externe link. Externe link. E
Registratie BIG-register Buitenlands diploma BIG-register Tijdelijk werken in Nederland BIG-register Registering as a healthcare professional Business.gov.nl Wet en regelgeving. Wet op de beroepen in de individuele gezondheidszorg Wet BIG Overheid.nl Besluit periodieke registratie Wet BIG Overheid.nl Deze informatie is geplaatst door.

Contacteer ons