Resultaten voor offshore

offshore
 
Sleepvaart Offshore.
SMS E-mail Pager. Maritieme sectoren Sleepvaart Offshore. Assisteren op de zeven wereldzeeën, bemanningen redden, schepen bergen, stranden tegen verontreiniging beschermen Sleepvaart offshore is een avontuur op zich. Ook bij de olie en gaswinning op zee offshore-industrie spelen deze schepen een belangrijke rol.
Modulair Offshore Grid Elia.
In juni heeft Elia werken uitgevoerd op het strand van Zeebrugge in het kader van het MOG-project Modular Offshore Grid. Een corridor, dat loopt vanop het strand tot aan het offshore Elia-platform, dient te worden vrijgemaakt van UXOs alvorens het installeren van de kabels kan plaatsvinden.
Uitdagende jobs op zee en op land bij MHI Vestas Offshore Wind Jobat.be.
Een offshore job stond bij Jurgen Delrue 33 niet meteen op het prioriteitenlijstje toen hij zijn opleiding elektriciteit afrondde aan de avondschool. Twee werkgevers en tien jaar later kwam Jurgen in contact met een van zijn huidige collegas bij MHI Vestas Offshore Wind.
Marine Offshore Solutions DEME Group.
Marine Offshore Solutions. DEME has a strong track record in providing offshore services and solutions for the oil gas and renewable industries. DEMEs hydraulic engineering knowledge is second to none and specialist subsidiaries GeoSea, Tideway and Scaldis can offer integrated solutions for complex projects.
Recordjaar voor offshore windenergie in Europa, met dank aan het Verenigd Koninkrijk economie De Morgen. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus.
WindEurope geeft nog mee dat er momenteel nog elf offshore windmolenparken gebouwd worden in Europa, voor een bijkomende verwachte capaciteit van 29, GW. De aankomende projecten zouden moeten toelaten om tegen 2020 aan een capaciteit van 25 GW te komen.
Offshore Wikipedia.
Voor gebruik in het ondiepe deel van de Golf van Mexico, de bakermat van de offshore, voldeden deze bakken voorlopig. In 1963 liet Heerema een Noorse tanker, de Sunnaas, verbouwen tot het eerste kraanschip met een capaciteit van 300 ton in de offshore dat een echte scheepsvorm had, waarna het werd herdoopt tot de Global Adventurer.
Offshore.
Falck Safety Services werkt al 30 jaar nauw samen met met verschillende offshore bedrijven waardoor we trainingen kunnen aanbieden aan: offshore operatoren en aannemers, seismologisch onderzoekers, toeleveranciers, bemanningen van boorplatforms zowel drijvende als vaste platforms, kraanschepen, pijpenleggers, windturbinetechniekers en onderaannemingen.
Offshore energie Flanders Maritime Cluster.
Jan De Nul Group zet installatieschip in voor Blyth Offshore Wind Demonstration Project. Vlakbij de haven van Blyth in Northumberland V.K, zon 57, km voor de kust, wordt een offshore wind park ontwikkeld door EDF Energy Renewables, goed voor 415, MW.
Races 2018 Belgisch Kampioenschap Offshore.
Belgisch Kampioenschap Offshore. 29 april 18 Beringen. 1-3 juni 18 Oostende. 24-26 augustus 18 Blankenberge. Een kleine impressie van de Aquabikes en de Powerboats alsook Waterski op zee tijdens onze FINALE. Video samengesteld door Ewoud Van Lierde. Hieronder enkele foto's' van Powerboats Scooters genomen door Luc en Peter van.
Belgian Offshore Days 2018 Belgian Offshore Cluster BOC VZW.
België blijft pionier in offshore wind energie in Europa. Daarom wordt deze vierde edtie van Belgian Offshore Days een boeiend tweedaags B2B event. Belgian Offshore Days geeft de Offshore Wind Industrie een forum en stimuleert de samenwerking tussen Belgische en internationale bedrijven.

Contacteer ons