Op zoek naar offshore?

offshore
 
Uitdagende jobs op zee en op land bij MHI Vestas Offshore Wind Jobat.be.
Een offshore job stond bij Jurgen Delrue 33 niet meteen op het prioriteitenlijstje toen hij zijn opleiding elektriciteit afrondde aan de avondschool. Twee werkgevers en tien jaar later kwam Jurgen in contact met een van zijn huidige collegas bij MHI Vestas Offshore Wind.
Offshore.
Falck Safety Services werkt al 30 jaar nauw samen met met verschillende offshore bedrijven waardoor we trainingen kunnen aanbieden aan: offshore operatoren en aannemers, seismologisch onderzoekers, toeleveranciers, bemanningen van boorplatforms zowel drijvende als vaste platforms, kraanschepen, pijpenleggers, windturbinetechniekers en onderaannemingen.
Belgian Offshore Cluster BOC VZW Het netwerk voor een sterke offshore industrie in België.
BOC VZW wil een breed en onafhankelijk industrieel draagvlak creëren dat de nodige banden onderhoudt tussen sector, overheid en internationale instellingen met oog op kwalitatieve verbetering alsook op het behalen van relevante resultaten voor de Belgische Offshore Industrie. BOC VZW Belgian Offshore Cluster.
Offshore Wikipedia.
Voor gebruik in het ondiepe deel van de Golf van Mexico, de bakermat van de offshore, voldeden deze bakken voorlopig. In 1963 liet Heerema een Noorse tanker, de Sunnaas, verbouwen tot het eerste kraanschip met een capaciteit van 300 ton in de offshore dat een echte scheepsvorm had, waarna het werd herdoopt tot de Global Adventurer.
Races 2018 Belgisch Kampioenschap Offshore.
Belgisch Kampioenschap Offshore. 29 april 18 Beringen. 1-3 juni 18 Oostende. 24-26 augustus 18 Blankenberge. Een kleine impressie van de Aquabikes en de Powerboats alsook Waterski op zee tijdens onze FINALE. Video samengesteld door Ewoud Van Lierde. Hieronder enkele foto's' van Powerboats Scooters genomen door Luc en Peter van.
offshore energie Flanders Maritime Cluster.
Dat is, in twee woorden samengevat, de kracht achter Jan De Nul Group. GeoSea biedt een breed scala van diensten aan de eigenaars van offshore activa, marine consultants en mariene aannemers in de sectoren Offshore Oil Gas, duurzame energie en civiele technieken.
Recordjaar voor offshore windenergie in Europa, met dank aan het Verenigd Koninkrijk economie De Morgen. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus.
WindEurope geeft nog mee dat er momenteel nog elf offshore windmolenparken gebouwd worden in Europa, voor een bijkomende verwachte capaciteit van 29, GW. De aankomende projecten zouden moeten toelaten om tegen 2020 aan een capaciteit van 25 GW te komen.
Aspiravi Offshore activiteiten.
Aspiravi Offshore II is 125%, aandeelhouder in Otary RS: een consortium van 8 Belgische partijen die samen investeren in offshore projecten in de Noordzee. Aspiravi Offshore II participeert indirect via Otary en direct in de offshore projecten Rentel 125%, Seastar 125%, en Mermaid 8% in de Belgische Noordzee.
Belgian Offshore Days 2018 Belgian Offshore Cluster BOC VZW.
België blijft pionier in offshore wind energie in Europa. Daarom wordt deze vierde edtie van Belgian Offshore Days een boeiend tweedaags B2B event. Belgian Offshore Days geeft de Offshore Wind Industrie een forum en stimuleert de samenwerking tussen Belgische en internationale bedrijven.
BKOffshore Belgisch Kampioenschap Offshore.

Contacteer ons